“Opgesloten en gsm’s afgepakt”: zó ver ging VTM om ‘De Verraders’ geheim te houden voetbal
voetbal

“Opgesloten en gsm’s afgepakt”: zó ver ging VTM om ‘De Verraders’ geheim te houden

“Opgesloten en gsm’s afgepakt”: zó ver ging VTM om ‘De Verraders’ geheim te houden

Benieuwd naar hoe het er achter de schermen van ‘De Verraders’ aan toe ging? Deelneemster Kim Van Oncen (37) klapt op haar Instagram Stories uit de biecht.

Het concept van ‘De Verraders’ is dat een reeks Bekende Vlamingen door middel van discussiëren ontdekt wie onder hen de drie verraders zijn. In tegenstelling tot De Mol, weet de kijker al op voorhand wie de drie bedriegers zijn.

'Dertigers'-actrice Kim Van Oncen kreeg heel wat vragen binnen nadat ze een Q&A op haar Instagram lanceerde. Zo wil een kijker graag weten of de deelnemers pas na de opnames van het programma te weten zijn gekomen wie de verraders zijn. “Dat hangt ervan af wanneer je uit het spel gegaan bent”, antwoordt ze. “De eerste afvallers hebben inderdaad pas bij de eerste aflevering de echte Verraders ontdekt. Heb je het tot de finale uitgehouden, dan weet je natuurlijk alles.”

Stress

Een andere volger vraagt zich af hoe lang zo’n Ronde Tafel nu eigenlijk duurt en of het moeilijk is om jezelf er aan te blijven herinneren dat het ‘maar’ een spel is. “Duurt heel lang”, verklapt Kim. “Ze zenden een aantal reacties uit, maar iedereen zegt iets en daar knippen ze dan in, waardoor het soms een ander beeld geeft. Dat was een stresserend moment van de dag, want het is niet leuk om iemand te moeten wegstemmen.”

De productie ging volgens Kim wel erg ver om de identiteit van de Verraders geheim te houden: “Op het moment dat de Verraders naar het conclaaf gingen, werden wij opgesloten in onze kamers. Zonder gsm. De productie maakte op dat moment vreselijk irritante geluiden op de gang. Ze stampten met hun voeten, ze gingen langs de muren, en ze openden en sloten deuren zodat je niets kon horen.”

Alles afgeven

De deelnemers mochten volgens Kim slechts op bepaalde tijdstippen hun gsm gebruiken: “We kregen onze telefoons op vaste tijdstippen en onder begeleiding terug om soms even naar het thuisfront te bellen of om leuke foto’s of filmpjes te maken. Daarna moesten we ze onverbiddelijk terug afgeven en hadden we elk een zakje met onze naam op waar onze telefoon, iPad en laptop in moest.”

De actrice benadrukt dat ze het spel gelukkig makkelijk kon loslaten en dat ze er speciaal op heeft gelet om niet alles persoonlijk te nemen: “Het blijft een spel, onthoud dat ook allemaal als kijker! Buiten het spel zijn (de deelnemers) allemaal toppers."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Van Oncen (@kimvanoncen)

“Opgesloten en gsm’s afgepakt”: zó ver ging VTM om ‘De Verraders’ geheim te houden

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws