Pijnlijk voor Simon Mignolet: doelman van Club Brugge moet zware tegenslag verwerken voetbal
voetbal

Pijnlijk voor Simon Mignolet: doelman van Club Brugge moet zware tegenslag verwerken

Pijnlijk voor Simon Mignolet: doelman van Club Brugge moet zware tegenslag verwerken

Deze week raakte bekend dat Thibaut Courtois veel langer zal out zijn dan verwacht. Het is momenteel dan ook koffiedik kijken of hij op tijd fit geraakt voor het EK voetbal. En dat is dan weer bijzonder pijnlijk voor Simon Mignolet, die eind vorig jaar zijn afscheid bij de Rode Duivels aankondigde.

Thibaut Courtois moet langer revalideren dan eerst gedacht. Dat nieuws raakte eerder deze week bekend. "Het gaat wel goed met revalidatie, maar we moeten het natuurlijk wel stap voor stap doen. Het wordt sowieso iets tussen de zeven en de negen maanden", vertelde Courtois bij 'VTM NIEUWS'.

"Als ik wat geluk heb, zal ik dus in mei kunnen trainen en spelen. Maar dat zien we wel. Hoe sneller je weer begint, hoe meer risico je loopt om te hervallen. Dat wil ik natuurlijk niet", klonk het ook nog. Over de het EK voetbal in Duitsland, dat in juni 2024 van start gaat, repte hij met geen woord. En ook zijn toekomst bij de Rode Duivels lijkt onzeker na zijn akkefietje met Domenico Tedesco.

Afscheid

Voor Simon Mignolet komt dat nieuws natuurlijk bijzonder hard aan. Hij nam na het WK afscheid van de Rode Duivels en zal ongetwijfeld balen als in juni 2024 niet hij, maar Koen Casteels in het doel staat tijdens het EK. Simon Mignolet moest immers al die jaren bij de Belgische nationale ploeg vrede nemen met een tweede plek, na Courtois.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws