Nathan Van Hooydonck wil opvallende comeback in de wielerwereld maken

231023nathanvanhooydonck
Nathan Van Hooydonck is na zijn hartfalen profrenner af. Hij geniet momenteel van zijn tijd met zijn vrouw en pasgeboren zoontje.
Bij de uitreiking van de Flandrien was Van Hooydonck niet aanwezig - hij is momenteel namelijk op vakantie in Brazilië - maar hij kreeg wel een prijs overhandigd: die van beste knecht van het seizoen. Hij onthulde dat hij nog niet klaar is met de wielerwereld: “Bij een wielerploeg heeft me het zakelijke aspect altijd al geboeid.”
“Ik wil mijn blik een beetje verruimen en zie me niet meteen als ploegleider aan de slag gaan, maar ik wil wel graag in de koers actief blijven. Ik wil dingen gaan doen die me interesseren en me gelukkig maken en waarvoor ik liefst niet meer zoveel van huis hoef te zijn.”
En Van Hooydonck weet ook waar hij dat liefst wil doen: “Ergens hoop ik dat ik op een of andere manier nog altijd bij Jumbo-Visma, of hoe de ploeg ook zal heten in de toekomst, kan blijven. Hoe? In welke rol? Geen idee, vandaag is het nog te vroeg om daaraan te denken?.”