‘Tour de Tietema wil stunten en ‘de nieuwe Pogacar’ wegkapen voor neus van World Tour-teams’ Wielrennen
Wielrennen

‘Tour de Tietema wil stunten en ‘de nieuwe Pogacar’ wegkapen voor neus van World Tour-teams’

‘Tour de Tietema wil stunten en ‘de nieuwe Pogacar’ wegkapen voor neus van World Tour-teams’

Tour de Tietema-Unibet is zonder twijfel één van de populairste ploegen van het peloton. Het team van YouTuber Bas Tietema is bezig met de wielerwereld te veroveren.

Volgend seizoen zal de wielerformatie niet langer een Continentaal team, maar wel een Pro Tour-team zijn. Dat betekent natuurlijk ook dat ze nog een pak nieuwe renners moeten vastleggen. Met Owen Geleijn lijken ze alvast een eerste mooie versterking aan de haak te hebben geslagen.

Maar er moet natuurlijk nóg wat extra power bijkomen. Daarvoor kijken ze nu naar de winnaar van de Ronde van de Toekomst: Isaac Del Toro. De Mexicaan verbaasde zowat iedere wielerfan door met overmacht de Tour de l’Avenir op zijn palmares te zetten.

Dat deed hij als tweedejaarsbelofte, net als Tour de France-winnaars Tadej Pogacar en Egan Bernal in het verleden. Er wordt hem dus een grote toekomst voorspeld en verschillende World Tour-teams trekken dan ook stevig aan zijn mouw.

Tour de Tietema

Maar Bas Tietema en co. willen er volgens het Engelse Cycling up to Date alles aan doen om de beloftevolle klimmer voor de neus van UAE - dat de meest concrete interesse van alle WT-teams toont - vast te leggen. Mocht dat lukken, dan mogen we toch wel over een ferme stunt spreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws