Kato Callebaut is geschokt nadat ze een vies verzoek krijgt: "Ieuw!" Buitenland
Buitenland

Kato Callebaut is geschokt nadat ze een vies verzoek krijgt: "Ieuw!"

Kato Callebaut is geschokt nadat ze een vies verzoek krijgt: "Ieuw!"

Kato Callebaut heeft heel wat volgers op Instagram. Ze krijgt dan ook heel wat berichten te lezen, maar van sommige schikt ze zelf toch.

Kato deelt uiteraard niet ieder bericht of verzoek dat ze krijgt. Alleen vond ze deze vraag zelf zo erg dat ze het toch deelde. We willen waarschuwen, want het is niet bepaald in vlekkeloos Nederlands geschreven. Het bericht luidt: "Trek een foto van uw blote hiel en de rest van de sok af uw blote voeten".

Kato geschokt

Aanvankelijk had Kato het bericht op Instagram gedeeld met de naam van de gebruiker nog erbij. Ze haalde dat bericht weg, maar vond het bericht zelf toch te gek voor woorden en postte het opnieuw. "Ik had dus blijkbaar zijn naam niet weggehaald", post ze even later. "Nogmaals: ieuw."

De naam van Kato duikt samen met die van Tom Dice overigens op in 'The Masked Singer'. Kijkers denken dat zij de Robots zijn. Wij denken daar toch anders over. Onze gok gaat naar Aster Nzeyimana en Lize Feryn.

Kato Callebaut is geschokt nadat ze een vies verzoek krijgt: "Ieuw!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws