Loredana De Amicis spreekt klare taal over Pat Krimson: "Dan vraag ik de scheiding aan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Loredana De Amicis spreekt klare taal over Pat Krimson: "Dan vraag ik de scheiding aan"

Loredana De Amicis spreekt klare taal over Pat Krimson: "Dan vraag ik de scheiding aan"

Zo’n drie maanden geleden, op de dag van de liefde, stapten Loredana De Amicis en Pat Krimson in het huwelijksbootje. Sindsdien leeft het pas getrouwde stel op een roze wolk. Maar de zangeres heeft nu wel één niet mis te verstane boodschap voor haar kersverse echtgenoot.

Voor Loredana De Amicis en Pat Krimson was het dit jaar de meest romantische Valentijnsdag in jaren. Op 14 februari 2023 gaven de tortelduifjes elkaar hun jawoord. “Het is nu meneer en mevrouw Claesen”, kondigde de Limburgse zangeres drie maanden geleden aan op Joe. “We zijn gisteren getrouwd voor de wet in Zonhoven en gaven ’s avonds een klein feestje. Alleen met onze ouders en naaste familie. Gewoon samen zijn en lekker eten. Een groot feest komt er nog aan”, klonk het toen.

De liefde is na al die jaren nog steeds even groot, zeker nu ze elkaar eeuwige trouw beloofd hebben. Maar mocht Pat zich daar niet aanhouden, dan zou de liefde snel gaan liggen. “Toch wel. Zoals ik net al zei: eerlijkheid is voor mij het belangrijkst”, zegt Loredana in Primo. “Ik zou het héél erg vinden mocht ik ooit het slachtoffer zijn van ontrouw.”

Vertrouwen

Een tweede kans zou er bij overspel duidelijk niet inzitten. “Moeilijk”, vindt Loredana. “Dan komt de Italiaanse in me naar boven. Als het vertrouwen weg is, dan win je dat niet terug”, denkt ze erover. “Dus ik vrees dat ontrouw het einde van ons huwelijk zou zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws