Ruim 1 jaar na zijn wanhoopsdaad: opnieuw zeer droevig nieuws uitgelekt over tv-maker Bart De Pauw Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruim 1 jaar na zijn wanhoopsdaad: opnieuw zeer droevig nieuws uitgelekt over tv-maker Bart De Pauw

Ruim 1 jaar na zijn wanhoopsdaad: opnieuw zeer droevig nieuws uitgelekt over tv-maker Bart De Pauw

Iets meer dan een jaar geleden werd Bart De Pauw (55) met spoed overgebracht naar het ziekenhuis na een wanhoopspoging. In Dag Allemaal vertelt Rik Ottevaere, bezieler van de vele online steungroepen voor de gevallen tv-maker, nu hoe het met hem gaat.

"We weten allemaal dat hij in de fout is gegaan", steekt Rik van wal in het weekblad. "Maar dat hij er zó zwaar voor gestraft moest worden ... Dat gaat er bij ons niet in", aldus de West-Vlaming. Vorig jaar belandde Bart De Pauw zelfs in het ziekenhuis na een wanhoopsdaad.

"Dat toont toch dat die man buiten elke proportie is gestraft?", aldus Rik. En helaas gaat het nog steeds niet goed met de tv-maker. "Ik kan er weinig details over kwijt, maar ik weet dat Bart nog altijd afziet. En dat z’n gezin uiteraard zwaar getroffen is." Maar de tv-maker zou wel veel hebben aan alle steungroepen die voor hem zijn opgericht.

Weinig vrienden

"Via via weet ik dat hij er kracht uit put", aldus Rik. "En da’s nodig ook, want hij zit nog altijd diep in de put en veel andere steun is er niet. De vrienden van Bart, die zijn vandaag op één hand te tellen", klinkt het.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws